aLivrarea produselor comandate de Cumparator se va face la adresa specificata de catre acesta la momentul lansarii comenzii. Orice modificare a adresei/modalitatii de livrare specificate initial se poate realiza prin informarea expresa a Vandercamp (prin e-mail transmis la adresa contact@vandercamp.com in maxim 48 ore de la momentul plasarii comenzii).

Livrarea la adresa specificata de catre Cumparator se va face prin intermediul firmei de curierat rapid DPD, intre orele 09:00-17:00 in zilele lucratoare. Reprezentantul firmei de curierat va incerca sa contacteze telefonic cumparatorul in prealabil. In cazul in care coletul nu poate fi livrat, personalul firmei de curierat va lasa o instiintare, dupa care va incerca sa efectueze livrarea din nou. Vom oferi intotdeauna curierilor toate informatiile primite de la dumneavoastra in legatura cu adresa specificata pentru livrare si orice alte mentiuni facute in momentul plasarii comenzii, insa nu putem verifica daca acestea sunt intotdeauna luate in considerare.

In cazul in care si a doua tentativa de livrare esueaza din motive neimputabile noua, vom incerca sa gasim un loc sigur unde sa depozitam temporar coletul. De la aceasta data aveti la dispozitie maxim 15 zile calendaristice pentru a solicita o noua livrare, al carei cost va fi integral suportat de catre dumneavoastra, conform politicii de preturi a DPD (www.dpd.com).

Daca livrarea nu va fi solicitata sau nu va putea fi realizata nici in decursul celor 15 zile calendaristice, vom califica refuzul de preluare a lui drept o intentie a dumneavoastra de anulare a contractului, care va fi considerat ca fiind reziliat, avansul achitat urmand a fi retinut de catre Vandercamp cu titlu de despagubirePentru moment, livram doar pe teritoriul Uniunii Europene.

Livrarile in Romania, in zonele de acoperire ale firmei de curierat rapid DPD, (www.dpd.com) sunt gratuite.

Livrarile in restul Uniunii Europene se realizeaza tot prin intermediul DPD (www.dpd.com). Costurile de livrare aferente livrarilor internationale vor fi suportate de catre Cumparator si sunt in cuantum diferit, afisat in functie de tara destinatarului.

In cazul in care comanda dumneavoastra contine mai multe produse, este posibil ca acestea sa fie livrate in mai multe transe. In asemenea situatii, Vandercamp va factura costurile de livrare (daca este cazul) o singura data. Sub rezerva dispozitiilor privind disponibilitatea produselor, vom depune toate eforturile pentru procesarea comenzii dumneavoastra pana la data specificata in confirmarea de livrare. Cu toate acestea, pot aparea intarzieri generate fie de evenimente neprevazute, fie de prelungirea obiectiva a termenului necesar confectionarii produselor in conformitate cu specificatiile dumneavoastra. In cazul aparitiei unei situatii de natura a afecta termenul de livrare comunicat initial, va vom informa cu privire la aceasta situatie si va vom oferi optiunea de a mentine comanda cu o noua data de livrare sau de a anula comanda, concomitent cu rambursarea intregii sume platite.